hrvatski

english

deutsch

italiano

magyar
 

Mirko & Arijan Žigo
Barbat 710, 51280 RAB, Croatia
tel/fax: +385 51 721 154
e-mail:
mirkodiving@otokrab.hr
MIRKO DIVING CENTER

 

OTVORENO 365 DANA U GODINI

www.mirkodivingcenter.com

     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
FOTOSHOW
 Putevi do Mirko Diving Centra na otoku Rabu u Hrvatskoj.
Potreban Flash Player

Za manipulaciju mapom koristite desnu tipku miša.Putovanje sa automobilom:

Putovanje za Rab je postalo u međuvremenu jako jednostavno.

Največim dijelom putuje se autoputom.

Trasa koja ide od Graza ide linijom: Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj iz Senja u smijeru Splita do Jablanca. U Jablancu vas čeka spreman trajekt za otok Rab. Trasa je ukupno duga 384 km.

 

Trasa koja ide od Nurnberga moze ići u dva smjera:
 

1.Prvi smijer ide linijom: Nürnberg-München-Salzburg-Villach-LJubljana (u LJubljanni obratiti pažnju da se skrene u smijeru Postojne jer je put preko Zagreba duži)-Postojna-Rijeka (u Rijeci zadržati smijer prema Splitu)-Kraljevica-Crikvenica-Senj-Jablanac, gdje vas čeka trajekt. Trasa je ukupno duga 792 km.
 

2.Drugi smijer ide linijom: Nürnberg-Regensburg-Passau-cvoriste Linz-Graz-Maribor-Zagreb-Karlovac-Senj-iz Senja u smijeru Splita do Jablanca. Trasa je ukupno duga 906 km. Ova trasa je duza za 114 km. od prethodne ali je mozda brza, ovisno o gustoci prometa na drugome pravcu.
 

Iz Jablabca na otok Rab vozi vas jedan od 4 trajekta Rapske Plovidbe i za 15 min. vi ste na otoku Rabu. Trajekti voze svaki dan, nedjeljom i praznicima također, više od 10 puta u danu, a po potrebi i više. U slučaju gužve trajekti voze non-stop. Red plovidbe možete naći na adresi www.rapska-plovidba.hr,a kad vam se stranica otvori klikom na PLOVNI RED. Od trajektnog pristaništa, nakon 5 minuta voznje sa autom (cca 3 km.) stižete u mijesto Barbat. Na početku Barbata vidjet ćete oznaku Mirko Diving Centar gdje skrećete i nakon još 200 m vožnje stižete u naš centar, cilj vašeg putovanja.
 

Važna obavijest.

Putovanje preko otoka Krka je puno duže i kompliciranije. Ovaj pravac svakako izbjegavati.


Copyright © 2003 "Infotel" & "MDC Rab" - Administrator: Andriano Barčić