magyar

hrvatski

deutsch

italiano
 

Mirko & Arijan ®igo
Barbat 710, 51280 RAB, Croatia
tel/fax: +385 51 721 154
e-mail:
mirkodiving@otokrab.hr
MIRKO DIVING CENTER

 

EGÉSZ ÉVBEN NYITVA

www.mirkodivingcenter.com

     
   
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
  Home  
   
   
  Home  
FOTOSHOW
 Utak a Mirko Búvár Központhoz Rab szigeten Horvátországban
Flash Player required.

<font color="#136AEE" size="2" face="Arial"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial">Potreban Flash Player</span></font>

A térképpel való manipuláláshoz használja az egér jobb gombjátUtazás autóval:
Rabra az utazás időközben nagyon egyszerű lett.

Nagyrészt autópályán utazik.

A Graztól érkező útvonal: Graz-Maribor-Zágráb-Karlovac-Senj, Senjből Split irányába Jablanacig. Jablanacban készen várja a komp Rab sziget felé. Az útvonal hossza összesen 384 km.
A Nürnbergből érkező útvonal két irányban lehetséges:
1. Az első irány: Nürnberg-München-Salzburg-Villach-Ljubljana (Ljubljanaban ügyelni arra, hogy Postojna felé forduljon, mert Zágrábon keresztül az út hosszabb)-Postojna-Rijeka (Rijekaban tartani az irányt Split felé)-Kraljevica-Crikvenica-Senj-Jablanac, ahol várja a komp. Az útvonal hossza összesen 792 km.

2. A második irány: Nürnberg-Regensburg-Passau-Linz csomópont-Graz-Maribor-Zágráb-Karlovac-Senj-Senjből Split irányába Jablanacig. Az útvonal hossza összesen 906 km. Ez az útvonal 114 km-rel hosszabb az előzőnél, de lehet, hogy gyorsabb, a másik útvonalon lévő forgalom sűrűségétől függően.

Jablanacból Rab szigetre a Rábi Hajózás 4 kompjának egyike viszi és 15 perc múlva Rab szigeten van. A kompok minden nap közlekednek, vasárnap és ünnepnapokon egyaránt, naponta több mint tízszer, szükség szerint többször is. Tömeg esetén a kompok non-stop közlekednek. A hajózási menetrendet megtalálja a www.rapska-plovidba.hr címen, amikor pedig lenyílik kattintson a PLOVNI RED-re. A kompkikötőtől, 5 percnyi autózás után (kb. 3 km) megérkezik Barbat településre. Barbat elején látni fogja a jelzést Mirko Diving Centar, ahol lefordul és még 200 m autózás után, elér központunkhoz, utazásának céljához.

Fontos tudnivaló.
Krk szigeten keresztül az utazás sokkal hosszabb és bonyolultabb. Ezt az irányt mindenképpen elkerülni
:

 


Copyright © 2003 "Infotel" & "MDC Rab" - Administrator: Andriano Barčić